Újabb Fidesz–KDNP-s plakátokat rongáltak meg Miskolcon

A kormánypártok arra kérték a baloldali képviselőjelölteket, hogy határolódjanak el a törvénysértéstől.

2022. 03. 22. 12:21
Hollósy András Forrás: Fidesz. Miskolc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzeti oldal mintegy kétszáz választási plakátját rongáltak meg hétfő éjszaka ismeretlenek Miskolcon

– erről kedden délelőtt a Fidesz–KDNP helyi frakciószövetsége adott ki közleményt. Felhívták a figyelmet arra, hogy egy hónapon belül ez már a második hasonló eset. – Frakciónk elítél minden erőszakos fellépést és cselekményt. Elítélünk mindennemű provokációt a kampányidőszakban és azon túl is. Sajnáljuk, hogy a választási kampány első és utolsó szakaszában is ilyen agresszív megnyilvánulási formák jelentek meg városunkban – mutattak rá. 

Hozzátették: a Fidesz–KDNP Miskolcon is a béke és a biztonság oldalán áll. Egyúttal ismételten kérték a baloldali országgyűlési képviselőjelölteket, hogy határolódjanak el a közterületi rongálástól!

Borítókép: Hollósy András, a Fidesz–KDNP helyi frakciószövetségének szóvivője szomorúan mutatja a rongálást (Fotó: Fidesz, Miskolc)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.