Váratlan meglepetéseket hoz a szombati időjárás

Alapvetően sok lesz felettünk a felhő, de a nap első felében még időnként elvékonyodhat a felhőtakaró. Több napsütés inkább a keleti, délkeleti tájakon lehet – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat az előrejelzésében.

Forrás: MET.HU2022. 03. 05. 10:06
Budapest, 2022. február 13. Kiránduló, természetjáró fõvárosiak a kora tavaszi erdõ jelzett turistaútján a Normafánál. A fõvárosiak egyik népszerû hétvégi kiránduló helye a XII. kerület hegyvidéke, és kiemelten a közösségi jármûvekkel is elérhetõ Normafa környéke, a Széchenyi-hegyen. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb egy-egy zápor, hózápor fordulhat elő. Az északkeleti légmozgás sokfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 8 fok között alakul. Késő estére –4 és +2 fok közé hűl le a levegő.

Napközben kis eséllyel előfordulhat néhány gyenge hózápor, de legfeljebb csupán átmenetileg fehéredhet ki a táj.

Borítókép: Kiránduló, természetjáró fővárosiak a kora tavaszi erdő jelzett turistaútján a Normafánál (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.