Varga Judit: Teljes gőzzel előre!

Magyarország igazságügyi minisztere szerint a lendületben rejlik közösségünk ereje.

Magyar Nemzet
2022. 03. 17. 20:44
GULYÁS Gergely; VARGA Judit
Budapest, 2022. február 16. Varga Judit igazságügyi miniszter és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter érkezik a Kormányinfó sajtótájékoztatóra a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermébe 2022. február 16-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha valahol, akkor a királyok városában tudják igazán, mi is a választások valódi tétje!

– írta Varga Judit a legújabb Facebook-bejegyzésében. Vargha Tamás államtitkár és Cser-Palkovics András polgármester meghívására Székesfehérváron beszélgetett helyi aktivistákkal a választások tétjéről, valamint megköszönte a kitartó és lelkes munkájukat. Magyarország igazságügyi minisztere megjegyezte, Székesfehérváron hatalmas fejlesztések valósultak meg mind a gazdasági, mind pedig a kulturális szektorban. 

„A város történelmi fénye azonban hamar eltűnne, ha a baloldali politika lépne az eddigi keresztény-konzervatív szemlélet helyébe. Ne hagyjuk, hogy a Gyurcsány-féle baloldal újra kiárusítsa és hatalmas adósságokba verje hazánkat, miközben a magyar emberek életére fittyet hányva vonulna háborúba… Már csak 17 nap!”

− részletezte, hozzátéve hogy folytatni kell a munkát, hogy április 3-án megvédhessük eddig elért eredményeinket. Szerinte most, a hajrában a legnehezebb, „de pont ilyenkor kell rátenni még egy lapáttal, mikor még egy házba bekopogtatunk, még egy csengőt megnyomunk, mert csak így fogunk tudni elhozni magunkkal még egy embert”. 

Ebben a lendületben rejlik a mi közösségünk igazi ereje. Teljes gőzzel előre!

− zárta gondolatait a miniszter. 

Borítókép: Varga Judit (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.