Magyar György Márki-Zaynak: Nem időszerű a pártalapítás

A baloldali ügyvéd szerint nem kell forradalom.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2022. 04. 15. 9:15
Forrás: ATV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar György ügyvéd a Spirit FM Aktuál című műsorában kifejtette, hogy „űr van az MDF helyén, de nem szabad beleszaladni a pártalapításba, először fel kell mérni az igényeket”. Hozzátette, hogy Jakab Péterrel szemben úgy véli, hogy jó, ha beengedik a civileket is a politikába. Az előválasztás lebonyolításában is segédkező egykori ellenzéki képviselőjelölt elmondta, hogy 

nem időszerű egy újabb jobboldali párt, mert előtte mérlegelni kellene, mi szól az új párt mellett és ellen. 

Szerinte hiába van űr az MDF helyén, mégsem tudja, hogy lenne-e igény egy ilyen pártra a Jobbik és a Fidesz mellett, mert a kormánypárt kisgömböcként magába kebelezte ezt az ideológiát. Szerinte lehet, hogy Márki-Zay úgy érzi, hogy van támogatottsága, de azt javasolta neki Magyar, hogy először mérje fel az igényeket. „Nem kell ebbe beleszaladni, ez nem forradalom” – fogalmazott az ügyvéd.

Borítókép: Magyar György (Fotó: ATV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.