Elfogták Berki Krisztián dílerét

A rendőrség elfogta azt a dílert, aki a drogot adhatta a XI. kerületi otthonában, pénteken holtan talált Berki Krisztiánnak.

Domján Anikó
2022. 05. 11. 15:34
null
20200803 Budapest Life Tv sajtótájékoztató fotó: Végh István (VI) Bors képen: Berki Krisztián Fotó: Végh István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel a celeb otthonában kábítószergyanús anyagokat találtak, ezért a BRFK a halálesettel kapcsolatos közigazgatási eljárás mellett egy büntetőeljárást is indított az ügyben. Értesüléseink szerint kokaint és marihuánát találtak a rendőrök médiaszemélyiség otthonában.

A rendőrség tájékoztatása szerint május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt, majd május 10-én kedden a kábítószer-bűnözés elleni osztály nyomozói Vecsésen elfogtak egy feltételezett drogkereskedőt, a 42 éves K. Istvánt.  

A férfit a kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. A gyanúsított lakásán lefoglaltak két, nagy értékű személyautót, 50 gramm kokaint és marihuánát, kábítószerrel szennyezett eszközöket, valamint digitális adathordozókat is.

– közölte a BRFK lapunk megkeresésére.

Az ügyben a nyomozás folytatódik és további gyanúsítások várhatók. 

Borítókép: Berki Krisztián a Life TV stúdiójában (Fotó: Végh István)
 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.