Hajnal Miklós akarja vezetni a Momentumot

Korábban diplomabotrányba keveredett, most pártelnök lenne.

Vizvári Soma
2022. 05. 13. 16:48
null
Momentum Mozgalom tüntetése az Indexért Hajnal Miklós. 20200724 Budapest Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hete még nem gondoltam, hogy ilyen bejegyzést fogok írni, nem is készültem erre a szerepre. Az új helyzetben viszont sokan megkerestetek, buzdítottatok, a tenni akarásom és a felelősségérzetem pedig azt diktálja, hogy jelentkezzek a párt elnöki tisztségére – állította a momentumos Hajnal Miklós pénteki Facebook-bejegyzésében, melyben bejelentette, hogy indul a párt elnöki posztjáért.

Mint ismert, a Momentumnak hamarosan új vezetőt kell találnia, Donáth Anna ugyanis nemrég bejelentette, mivel gyermeket vár, nem indul újra a pártelnökségért.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Hajnal Miklós egy időben diploma nélkül hivatkozott magára közgazdászként. A politikus ennek ellenére április harmadikán győzni tudott Budapest 3-as számú egyéni választókörzetében az országgyűlési választáson.

Borítókép: Hajnal Miklós (fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.