Horváth Csaba: Hazudik a nyomozókkal vádalkut kötő férfi + videó

„Ez egy fotó” – így kommentálta Horváth Csaba azt a fényképet, amin Tóth Csaba kávézik zugló szocialista alpolgármesterével, és zuglói cégek – többek között a parkolási cég – igazgatóival. A szocialista polgármester ugyanakkor hozzátette azt is, hogy ezt a képet nem tartja szerencsésnek, mert rossz látszatot erősít.

Forrás: Mediaworks–Hírcentrum2022. 05. 07. 14:04
HORVÁTH Csaba
Budapest, 2022. április 13. Horváth Csaba, a szocialisták budapesti frakcióvezetõje felszólal a Fõvárosi Közgyûlés rendkívüli ülésén a Városházán 2022. április 13-án. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint emlékezetes, február 23-án a zuglói önkormányzati hivatalnál és még Horváth Csaba szocialista polgármesternél is házkutatást tartottak a nyomozók.

A Magyar Nemzet birtokába került vallomásrészletek szerint összesen több mint háromszázmillió forint feketepénz áramlott szocialista politikusokhoz. A vallomást egy bizonyos Fuzik Zsolt tette, aki vádalkut kötött a nyomozókkal. A férfi vállalta a hazugságvizsgálatot, és a poligráf szerint igazat mondott, amikor a vesztegetésekről vallott.

A vallomás alapján Horváth Csaba 2019 őszéig fogadott el pénzt, összesen körülbelül 10-12 millió forint értékben.

Zugló polgármestere a Mediaworks Hírcentrumnak arról beszélt, hogy Fuzik hazudik, de korábban sok olyan bennfentes információval látta el, amit tudott használni politikai tevékenysége során. Horváth Csaba nem zárkózott el attól sem, hogy hazugságvizsgálatnak vesse alá magát.

Borítókép: Horváth Csaba, a szocialisták budapesti frakcióvezetője felszólal a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén a Városházán 2022. április 13-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.