KDNP: A családok segítése erkölcsi kötelességünk és demográfiai, gazdasági fejlődésünk záloga

A kisebbik kormányzó párt szerint igazán erőt, boldogságot és megnyugvást családjainkból meríthetünk.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 05. 15. 9:45
null
Nyíregyháza, 2019. május 5. Gyerekek köszöntik édesanyjukat reggel anyák napja alkalmából a Pápai család nyíregyházi otthonában 2019. május 5-én. MTI/Balázs Attila Fotó: Balázs Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden társadalomnak, az egész nemzetnek és tulajdonképpen az egész emberiségnek a legfontosabb alkotóeleme: a család. A család az, amely biztonságot nyújt, ahol mindig megértenek minket, amely segít, ha bajba kerülünk és akikért minden tőlünk telhetőt megteszünk – írta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) az MTI-hez eljuttatott közleményében a családok napja alkalmából.
A KDNP a családok pártja, ezért politikai tevékenységük minden egyes lépését a magyar családok szempontjait mérlegelve, boldogulásukat és sikerüket elősegítve tesszük meg – írták a Simicskó István frakcióvezető által aláírt közleményben.

A 2010 óta eltelt 12 esztendő is megerősített minket abban, hogy nem csak erkölcsi kötelességünk a családok segítése, de demográfiai és gazdasági fejlődésünk záloga is mindez. A biztonságban és jólétben élő családok tudják szavatolni egy nemzet erejét, kitartását és jövőbeli sikereit – hangsúlyozták.
Választott politikusokként ezért dolgozunk, és a családok nemzetközi napján arra emlékezünk mindannyian, hogy igazán erőt, boldogságot és megnyugvást családjainkból meríthetünk, s nekik köszönhetjük mindazt, amit elérhetünk – jelentették ki.

Borítókép: Illusztráció (Balázs Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.