időjárás 27°C Ottó 2022. július 2.
logo

MSZP-s politikus a DK–Momentum-csörtéről: „Én szégyellem magam helyettetek is”

Magyar Nemzet
2022.05.26. 08:23 2022.05.26. 13:54
MSZP-s politikus a DK–Momentum-csörtéről: „Én szégyellem magam helyettetek is”

Karácsony Gergely után az MSZP-s Komjáthi Imre is megdöbbenését fejezte ki közösségi oldalán azzal kapcsolatban, hogy a Momentum és a DK konfliktusa miatt a Fővárosi Közgyűlés nem tudta megtartani szerdai ülését (az esetről lapunk részletesen beszámolt).

Komjáthi szerint az MSZP-t ki lehet nevetni, de – mint fogalmazott – „egyvalamit nem vitathattok el tőlünk! Hogy amíg Ti egymást anyázzátok és pozíciókon marakodtok, addig mi most is az emberek, családok, munkavállalók megélhetésével foglalkozunk”.

Én szégyellem magam helyettetek is

– tette hozzá.

Kifejtette, a számos megoldandó probléma között a DK és a Momentum a koncon marakodik. Így fogalmazott:

Mindeközben Ti a koncon marakodtok! Azért nem tud összeülni a Fővárosi Közgyűlés, mert a DK és a Momentum egymás (…) méregeti. Hát mentek ti a …! De komolyan. Gondoljátok, hogy ezzel kell szórakoztatni a választókat? Hát semmi szégyenérzet nincs bennetek?

Borítókép: Komjáthi Imre MSZP-s képviselő felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 10-én (fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.