MSZP-s politikus a DK–Momentum-csörtéről: „Én szégyellem magam helyettetek is”

Komjáthi Imre szerint a számos megoldandó probléma ellenére a DK és a Momentum a koncon marakodik.

Magyar Nemzet
2022. 05. 26. 8:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely után az MSZP-s Komjáthi Imre is megdöbbenését fejezte ki közösségi oldalán azzal kapcsolatban, hogy a Momentum és a DK konfliktusa miatt a Fővárosi Közgyűlés nem tudta megtartani szerdai ülését (az esetről lapunk részletesen beszámolt).

Komjáthi szerint az MSZP-t ki lehet nevetni, de – mint fogalmazott – „egyvalamit nem vitathattok el tőlünk! Hogy amíg Ti egymást anyázzátok és pozíciókon marakodtok, addig mi most is az emberek, családok, munkavállalók megélhetésével foglalkozunk”.

Én szégyellem magam helyettetek is

– tette hozzá.

Kifejtette, a számos megoldandó probléma között a DK és a Momentum a koncon marakodik. Így fogalmazott:

Mindeközben Ti a koncon marakodtok! Azért nem tud összeülni a Fővárosi Közgyűlés, mert a DK és a Momentum egymás (…) méregeti. Hát mentek ti a …! De komolyan. Gondoljátok, hogy ezzel kell szórakoztatni a választókat? Hát semmi szégyenérzet nincs bennetek?

Borítókép: Komjáthi Imre MSZP-s képviselő felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 10-én (fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.