Vizsgálják Berki Krisztián halálának körülményeit

Egy napon belül két, a sajtóban gyakran szereplő férfi is meghalt. A Dózsa György úti gázolás egyik okozója, M. Richárd jogerős büntetését töltve kétszer is sztrókot kapott, mára virradóra pedig kórházban elhunyt. Berki Krisztiánra ma reggel találtak holtan a loftlakásában, ahol többféle drogot is azonosítottak.

2022. 05. 06. 13:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vizsgálja a rendőrség a ferencvárosi loftlakásában ma reggel holtan talált Berki Krisztián halálának a körülményeit, miután a lakásban többféle kábítószert is találtak a helyszínelők. 

Idegenkezűséget nem állapítottak meg, a vizsgálat közigazgatási eljárásként indult, ám a kábítószerek miatt büntetőeljárássá minősíthetik, tudta meg a Magyar Nemzet.

A halál pontos okát igazságügyi boncolás fogja megállapítani, így azt is, hogy halála előtt fogyasztott-e kábítószert, és ha igen, milyen fajtát.

Fotó: Végh István

Az erősen megosztó celebként elhíresült Berki egykor a Ferencvárosi Torna Club kapusa, majd igazgatója volt. Nagy meglepetést és némi értetlenkedést okozott 2019-ben, amikor bejelentette, hogy indul a főpolgármesteri választáson, hogy ő legyen Budapest új vezetője. 

Legutóbb akkor került a hírekbe, amikor elítélték, miután büntetőfékezett egy utasokat szállító autóbusz előtt. Két év szabadságvesztést kapott, aminek végrehajtását négy évre felfüggesztették.

Meghalt M. Richárd 

Szintén mai hír, hogy a debreceni kórházban meghalt a Dózsa György úti kettős halált okozó baleset egyik okozója. M. Richárd a bűnügyi krónikák gyakori szereplője volt.

M. Richárd még szabadlábon a Hír TV Riasztás című műsorának nyilatkozott
Fotó: Hír TV/Riasztás

M. Richárd a hírhedt kecskeméti maffiaper egyik elítéltje volt – nyolc évet kapott –, valamint több büntetőeljárás is indult ellene kábítószer-fogyasztás, illetve visszaesőként jogosítvány nélküli gépjárművezetés miatt.

M. Richárd a Dózsa György úti baleset miatt kapott három és fél év szabadságvesztését töltötte, miközben tavaly, majd idén tavasszal is sztrókot kapott, és hetek óta mesterséges kómában tartották a debreceni – civil – kórházban. Az állapota rohamosan romlott korábbi függőségei miatt, a börtönben ötven kilót fogyott. Legújabb, vesztegetési ügyében májusban tartottak volna tárgyalást, ám halálával a büntetőpert megszüntetik.

Ismerték egymást

Érdekesség, hogy M. Richárd és Berki ismerték egymást, közös fotó is készült róluk 2018-ban.

A Bors írta meg, hogy együtt ünnepelték M. Richárd születésnapját. A lap tudósítását idézzük.

Ünnepelni is tudni kell, még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk, Ricsi, megtisztelő volt újra együtt ünnepelni! – ezekkel a szavakkal köszöntötte M. Richárdot az Instagram oldalán Berki Krisztián. 

A képen egy körülbelül 50, de meglehet, hogy 100 millió forintot érő Bentley előtt pózolnak, de áll még egy Bentley az ingatlan kertjében is. Az eseményre M. Richárd otthonában kerülhetett sor, ugyanis a férfi a képen házi őrizetben van, látható a nyomkövető a lábán – írta a Bors.

Borítókép: Berki Krisztián és M. Richárd 2018-ban együtt ünnepelték utóbbi születésnapját (Forrás: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.