A mentők is gyászolják a buszban felejtett kislányt

„Egy igazi harcos voltál, aki élni akart, és velünk együtt küzdöttél az életedért” – búcsúztak a pénteken elhunyt óvodás kislánytól a tiszafüredi mentőállomás dolgozói. A négyéves gyermeket szerdán egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtették Tomajmonostorán.

Forrás: Hirado.hu2022. 06. 11. 12:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy igazi harcos voltál, aki élni akart, és velünk együtt küzdöttél az életedért akkor, ott. Megmutattad, hogy milyen erős vagy, és együtt sikerült! Bizakodva tettünk be a gépbe, és izgultunk érted mindannyian, hogy a továbbiakban is rendben legyen minden! Mostanra elfogytak a szavak… Egy gyönyörű kis angyallal több lett fent!

 – írta Facebook-posztjában a Tiszafüred Mentőállomás.

Mint ismert, pénteken hunyt el az a négyéves kislány, akit szerdán egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek Tomajmonostorán.

A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.