Imalánc indult az Operettszínház táncművészének gyógyulásáért

A fiatal nő a hétfői terézvárosi tetőomlásban súlyosan megsérült, azóta kórházban kezelik.

Magyar Nemzet
2022. 06. 28. 19:10
Jókai utca tetőomlás
20220628 budapest VIker jokai aradi u sarkan ledolt a tetoszerkezet havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Imaláncot indított a Budapesti Operettszínház a hétfői terézvárosi tetőomlásban súlyosan megsérült táncművésze gyógyulásáért. A hírt az intézmény honlapján közölték.

Az Operettszínház felidézte, hogy tegnap reggel leomlott egy ház tetőszerkezete Budapest belvárosában, a VI. kerületi Ó utca és Jókai utca sarkán álló ház egyes szerkezeti elemei zuhantak az utcára. A baleset következtében súlyos sérülést szenvedett a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott, ő jelenleg is kórházi, baleseti ellátásban részesül. A színház vezetése és társulata a támogatásáról biztosítja, és mindenben segíti sérült társulati tagját és családját.

A Budapesti Operettszínház Kiss-B. Atilla főigazgató kérésére ma délután imaláncot indít a Mária Rádióban, amelynek során minden nap a hallgatókkal együtt egy emberként imádkozunk kollégánk, fiatal táncművészünk gyógyulásáéért – emelte ki az intézmény. 

„Kérjük, és köszönjük szépen kedves nézőink csatlakozását az imalánchoz”– írták. 

Borítókép: A tetőomlás utáni utcakép (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.