Kilépések jöhetnek az MMM-nél + videó

A pártalapítás komoly konfliktust okoz a Mindenki Magyarországa Mozgalomban. Az már biztosnak tűnik, hogy Márki-Zay Péter megőrzi elnöki pozícióját, de ebben az esetben is nehéz helyzetbe fog kerülni, hiszen kilépések jöhetnek.

Forrás: Mediaworks-Hírcentrum2022. 06. 18. 20:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter a Mediaworks–Hírcentrumnak nyilatkozva arról beszélt, hogy a pártalapítás ötlete nagy törésvonal a mozgalmon belül, sőt azt is biztosra veszi, hogy többen el is hagyhatják az MMM-et ezért. A politikus ugyanakkor azt is leszögezte, hogy kell egy úgynevezett Civilek pártja, amely akár már a közelgő európai parlamenti választáson is el tud majd indulni.

Magyar György ügyvéd, a Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik alapítója megerősítette, hogy a nézeteltérések a pártalapításból fakadnak. Ő ezt semmilyen módon nem tudja támogatni. Márki-Zay Péterrel szembeni kritikaként azt fogalmazta meg, hogy egy fenékkel nem lehet három lovat megülni. Szerinte az MMM civilségének megőrzésére nem biztos, hogy most alkalmas.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Mediaworks–Hírcentrum)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.