Közel nyolcszáz illegális bevándorló ellen intézkedtek rendőreink

A szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 472 határsértőt tartóztattak fel és 304 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Forrás: Police.hu2022. 06. 21. 6:51
null
Forrás: A műszaki határzár nélkül elözönölnék az országot az illegális migránsok Fotó: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 11 esetben összesen 114 határsértőt tartóztattak fel Dunafalva, Vaskút, Kiskunfélegyháza, Bácsszentgyörgy, Kiskunmajsa, Tompa, Bácsbokod és Kelebia közigazgatási területén.Csongrád-Csanád megyében a járőrök 40 esetben összesen 265 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Röszke, Ruzsa, Csanádpalota, Kiszombor, Makó, Újszentiván, Pusztamérges, Mórahalom és Ásotthalom közigazgatási területén – írja a Police.hu.

Budapesten 16 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök.Pest megyében, Gyál és Inárcs területén a rendőrök összesen 47 illegális migránst fogtak el.Győr-Moson-Sopron megyében a rendőrök Győrszentiván, Pereszteg és Jánossomorja területén 22 határsértőt tartóztattak fel.

Komárom-Esztergom megyében a rendőrök Csém és Mocsa területén nyolc határsértőt tartóztattak fel.A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, indiai, török, tunéziai, marokkói, szomáliai, pakisztáni és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában két esetben Bács-Kiskun, és 18 esetben, Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 304 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 14 embert fogtak el, 7 esetben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.Borítókép: a műszaki határzár nélkül elözönlenék az országot az illegális migránsok (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.