Nemzetstratégiáról is tárgyalt Orbán Viktor Balog Zoltánnal

A találkozón beszéltek arról a lelki támogatásról is, amelyet az egyházi közösségek tudnak adni a magyar nemzetnek.

Forrás: MTI2022. 06. 27. 10:47
BALOG Zoltán; ORBÁN Viktor
Budapest, 2022. június 27. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Balog Zoltán püspököt, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnökét a Karmelita kolostorban 2022. június 27-én. A dunamelléki református püspök bemutatta a kormányfõnek a református egyház nemzetstratégiai célkitûzéseit. A találkozón beszéltek arról a lelki támogatásról, amelyet az egyházi közösségek tudnak adni a magyar nemzetnek a járvány, az elhúzódó háború, és a gazdasági válság idején, egy olyan korszakban, amikor értékválság jellemzi a nyugati országokat. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta Balog Zoltán püspököt, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A dunamelléki református püspök bemutatta a kormányfőnek a református egyház nemzetstratégiai célkitűzéseit.

A találkozón beszéltek arról a lelki támogatásról, amelyet az egyházi közösségek tudnak adni a magyar nemzetnek a járvány, az elhúzódó háború és a gazdasági válság idején, egy olyan korszakban, amikor értékválság jellemzi a nyugati országokat

– közölte Havasi Bertalan.

Borítókép: Orbán Viktor fogadja Balog Zoltán püspököt, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnökét a Karmelita kolostorban 2022. június 27-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.