Orbán Balázs: A balliberális pártok már hosszú ideje támadják a hatósági árszabályozást

„A balliberális pártok már hosszú ideje támadják a hatósági árszabályozást, a közelmúltban pedig nem egy baloldali politikus fejezte ki, hogy támogatja Brüsszel energiaembargós javaslatait” – írta bejegyzésében hivatalos közösségi oldalán Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Forrás: Facebook2022. 06. 11. 14:28
ORBÁN Balázs
Budapest, 2022. május 10. Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára napirend elõtti felszólalásra reagál az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. május 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Balázs kiemelte:

Baloldali kormányzás esetén tehát a rezsicsökkentésnek és a benzinárstopnak is búcsút inthetnénk, ami hatalmas terhet róna a magyar háztartásokra.

A fideszes politikus hozzátette, hogy a hatósági árszabályozás eltörlése „alapjaiban veszélyeztetné a magyar háztartások megélhetését”, majd kiemelte a Századvég számításait, amely szerint egy átlagos magyar háztartás rezsiköltsége havonta nem kevesebb, mint 79 ezer forinttal, üzemanyag-fogyasztásának költsége pedig 21 ezer forinttal emelkedne.

Nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar családokkal fizettessék meg!

– zárta Facebook-bejegyzését Orbán Balázs.

Borítókép: Orbán Balázs (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.