Orbán Viktor: Milák Kristóf újra a világ tetején! Büszkék vagyunk!

A kormányfő a hivatalos közösségi oldalán fejezte ki elismerését a fantasztikus magyar sportsikert követően.

2022. 06. 21. 20:02
MILÁK Kristóf
Budapest, 2022. június 21. A gyõztes Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás döntõje után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 21-én. Milák Kristóf 1:50.34-es világcsúccsal gyõzött. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Milák Kristófnak a budapesti Duna Arénában a vizes világbajnokság férfi 200 méteres pillangóúszásban szenzációs új világcsúccsal elért világbajnoki címét a miniszterelnök sem hagyta szó nélkül.

Orbán Viktor a hivatalos közösségi oldalán a következő szavakkal fejezte ki elismerését a fantasztikus magyar sportsikert követően:

Világcsúcs, aranyérem, legenda. újra a világ tetején! Büszkék vagyunk!

– olvasható a kormányfő Facebook-oldalára feltöltött bejegyzésben.

A poszt maga IDE kattintva tekinthető meg.

Borítókép: A győztes Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás döntője után a vizes világbajnokságon a budapesti Duna Arénában 2022. június 21-én. Milák Kristóf 1:50.34-es világcsúccsal győzött (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.