Stabil állapotban van a Honvédkórházban megszúrt orvos

Az elkövetőt a rendőrség a kórházban őrzi, az ügyben emberölés kísérletének gyanúja miatt indult vizsgálat.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 06. 03. 21:01
null
Székesfehérvár, 2021. április 29. Védõfelszerelést viselõ orvos ultrahangos vizsgálatot végez egy betegen a koronavírussal fertõzött betegek fogadására kialakított központi intenzív osztályon a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, Székesfehérváron 2021. április 28-án. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stabil állapotban van az orvos, akit csütörtök éjjel szúrt meg betege a budapesti Honvédkórházban. A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ pénteken a Facebook-oldalán azt közölte: 

az azonnali ellátásnak és műtétnek köszönhetően stabil az állapota annak az orvosnak, akit az intézmény egyik osztályán kezelt beteg egy késsel mellkason szúrt.

Az eset kapcsán a rendőrség büntetőeljárást folytat. A kórház hozzátette: további információt a beteg jogaira és a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adhatnak. Az esetről a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken számolt be a Police.hu oldalon. Azt írták: az 54 éves elkövetőt a rendőrség a kórházban őrzi, és az ügyben emberölés kísérletének gyanúja miatt indult vizsgálat. A 39 éves orvos a szúrás következtében életveszélyesen megsérült.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.