Németh Szilárd: Ezentúl is megvédjük a családokat + videó

„Gyakorlatilag egész éjszaka ömlöttek az e-mailek és a Facebook-hozzászólások. Ezeket a problémákat mind-mind asztalra hozzuk, és ezzel nagyon komolyan foglalkozunk” – fogalmazott a politikus.

Forrás: HÍR TV2022. 07. 14. 20:14
Németh Szilárd
Budapest 20210624 Csepel SC fejlesztése sajtótájékoztató foto Dömötör Csaba Nemzeti Sport Németh Szilárd Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárti politikus a Hír TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: „ha eljön a béke, akkor visszaáll a régi rend, visszaállhat a régi rend, azért pedig nagyon sokat kell még tennünk”.

Én egyben viszont biztos vagyok, hogy az árak egy pillanat alatt nem fognak visszaesni, de akkor már van lehetőségünk arra, hogy a béke tekintetében gondolkozzunk

– közölte, majd azzal folytatta, dolgoznak valamiféle kompenzáción.

Kijelentette, a Fidesz mindig is a rezsicsökkentés pártján állt, és a rezsicsökkentéssel eddig is, és ezentúl is megvédik a családokat.

Mindenkin segíteni szeretnénk

– emelte ki.

Gerhardt Máté műsorvezető kérdésére, hogy elképzelhető-e bármilyen enyhítés vagy kompenzáció, Németh Szilárd elmondta, ő maga dolgozik ezen és azokkal dolgozik, akik egyébként összefogják ezeket a társadalmi csoportokat.

Németh Szilárd nyilatkozatát megtekintheti itt: 

Borítókép: Németh Szilárd (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.