A Magyar Honvédség Gripenjei is az égbe emelkednek

A Magyar Honvédség Gripenjeit is láthatják a szombati tűzijáték előtt – írja a Híradó.hu.

Forrás: Hirado.hu2022. 08. 27. 10:30
null
Kecskemét, 2022. május 11. JAS-39 Gripen típusú vadászrepülõgépek a légierõ kiképzõ repülésén a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezsõ Repülõbázis légterében 2022. május 11-én. MTI/Bús Csaba Fotó: Bús Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az augusztus 27-ei tűzijáték előtt – 19.30 és 20 óra között – a Magyar Honvédség Gripenjei kötelékben repülnek majd a Duna Parlament és Lánchíd közötti szakaszán. Ezért Budapesten és Pest megye egyes részein megnövekedett hanghatásra kell számítani.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: JAS–39 Gripen típusú vadászrepülőgépek a légierő kiképző repülésén a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis légterében 2022. május 11-én (Fotó: MTI/Bús Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.