Digitális térképpel is segíti a tűzijátékra látogatókat az Országos Mentőszolgálat

Digitális térképpel is segíti a tűzijátékra látogatókat az Országos Mentőszolgálat – közölte a szervezet kommunikációs vezetője pénteken.

Forrás: Feol.hu–Mediaworks2022. 08. 27. 9:55
null
Budapest, 2021. augusztus 20. Tûzijáték a Gellért-hegyi Szabadság-szobor felett Budapesten az államalapítás ünnepén, Szent István napján 2021. augusztus 20-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Győrfi Pál közleményében azt írta: 

az augusztus 27-i „Tűz és fények játéka” műsoron látványos és monumentális drónshow, ünnepi fényfestés lesz, ahol a mentők a Duna két partján nézők tömegeinek biztonságáról gondoskodnak úgy, hogy közben az életmentő alaptevékenység a főváros és az ország egyéb területein is folyamatos és zavartalan maradjon.

A mentőegységek a terület gondosan kiválasztott pontjaira települnek, összesen 43 helyszínen, helyzetüket pedig a mentők által külön erre a célra készített digitális térképen bárki pillanatok alatt megkeresheti – írta.

A térkép a mentőszolgálat weboldalán – www.mentok.hu/tuzijatek – és a több mint félmillió felhasználó okostelefonján működő, mindenki által letölthető ÉletMentő applikáción keresztül (információ-chatbot-tűzijáték) is elérhető.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Tűzijáték a Gellért-hegyi Szabadság-szobor felett Budapesten az államalapítás ünnepén, Szent István napján 2021. augusztus 20-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.