Exkluzív interjúban vallott a halálbrigád vezetője

Újabb megdöbbentő részletekről számolt be Kiss Árpád a hat halálos áldozatot követelő, romák ellen elkövetett bűncselekmény-sorozatról.

Mediaworks–Hírcentrum
2022. 08. 30. 17:00
Kiss Árpád
Budapest, 2016. január 12. Kiss Árpád elsõrendû vádlottat vezetik elõ a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságok harmadfokú büntetõperének tárgyalására a Kúria dísztermében 2016. január 12-én. A Kúria jogerõsen tényleges életfogytiglanra ítélte Kiss Árpádot, Kiss Istvánt és Petõ Zsoltot. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Exkluzív interjút adott a Mediaworks Hírcentrumának Kiss Árpád, a romák elleni támadás- és gyilkosságsorozat elsőrendű elítéltje.

A több mint egy évtizeddel ezelőtt, a Gyurcsány–Bajnai-kormányok idején elkövetett bűncselekményekről megdöbbentő részleteket árult el a Kozma utcai börtönben raboskodó, láthatóan megtört férfi.

A beszélgetés egyik apropóját az adta, hogy a napokban szabadult Sátoraljaújhelyről a két utolsó támadásnál sofőrként részt vevő Csontos István.

Az, hogy Kiss szerint játszhattak-e bármilyen szerepet a titkosszolgálatok vagy valamelyik politikai párthoz köthető személy a bűncselekmény-sorozatban, és hogy lehettek-e a mai napig szabadlábon lévő segítőik, kiderül az interjúból.

A halálbrigád vezetőjével készített beszélgetést a szerdai Magyar Nemzetben olvashatják.

Borítókép: Kiss Árpád elsőrendű vádlottat vezetik elő a romák sérelmére elkövetett gyilkosságsorozat harmadfokú tárgyalására a Kúria épültében 2016. január 12-én. Az ítélet: tényleges életfogytiglan (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.