Idén ötödik alkalommal: Gyereket a magasba!

A már hagyománynak számító eseményt idén is családi napok keretében rendezik, a gyerekeket szüleik egy időpontban emelik fel mindenütt.

Forrás: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom2022. 08. 18. 10:12
null

A már hagyománynak számító eseményt idén is családi napok keretében rendezik, a gyerekeket szüleik egy időpontban emelik fel mindenütt.

Szeptember 24-én, szombaton, 11 órakor ötödször rendez országos gyerekemelést a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kiállva a gyerekvállalás, a családalapítás fontossága mellett. A már hagyománynak számító eseményt idén is családi napok keretében szervezzük, a gyerekeket szüleik pontban 11 órakor emelik fel mindenütt – olvasható a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom közleményében.

Döntsük meg együtt a korábbi rekordot! Hívjuk az önkormányzatokat, civil szervezeteket, családokat, hogy csatlakozzanak! Emeljünk fel minél több gyermeket országszerte és határontúl egyszerre, egy időben!

Az elmúlt négy évben több tízezren vettek részt a gyerekemelésen, ami háromszor hagyományos keretek között, egyszer pedig rendhagyóan, online formában valósult meg. Idén két kiemelt helyszínen (Budapesten és Veszprémben), valamint számos más településen emeljük magasra a gyerekeinket. A pandémia okozta nehézségek után, és a jelenlegi háborús helyzetben is arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a gyerekek, és az ő jól létük a legfontosabb számunkra!

Gyertek és emeljük fel együtt a gyerekeinket!! Csatlakozzatok hozzánk, legyetek részesei a rekordkísérletnek! Települések, közösségek csatlakozását várjuk az [email protected] e-mail címen!

Találkozzunk 2022. szeptember 24-én, és pontban 11 órakor emeljük fel gyermekeinket – olvasható a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom közleményében.

Az esemény beharangozó videója itt tekinthető meg:

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.