Orbán Viktor kormányüléssel folytatta a munkát

A miniszterelnök az Egyesült Államokban rendezett CPAC konferenciáról hazatérve azonnal munkához látott.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 08. 05. 17:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A dallasi CPAC-konferenciáról hazatérve kormányülést hívott össze Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár. Mint jelezte, a pénteki tanácskozáson a miniszterek az orosz–ukrán háború legújabb történéseit és az európai energiaválság várható fejleményeit tekintették át.

Ahogy azt lapunk is megírta, csütörtökön Orbán Viktor részt vett az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, az egyesült államokbeli Dallasban, ahol a rendezvény nyitóbeszédét mondta. A magyar kormányfő iránymutatást adott a konzervatív szereplőknek arról, hogy miként lehet felvenni a harcot a kommunista és liberális erőkkel szemben, és beszélt hazánk több, egyedülálló intézkedéséről is, mint a családpolitikáról, valamint az illegális migráció kezeléséről.

Borítókép: Budapest, 2022. augusztus 5. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) kormányülésen vesz részt, mellette Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b) és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b3) a Karmelita kolostorban 2022. augusztus 5-én. A dallasi CPAC-konferenciáról hazatérve kormányülést hívott össze Orbán Viktor, ahol a kormányfő és a miniszterek az orosz-ukrán háború legújabb történéseit és az európai energiaválság várható fejleményeit tekintették át. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.