Mátyás 2024. február 24.
logo

Orbán Viktor kormányüléssel folytatta a munkát

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2022.08.05. 17:55 2022.08.05. 18:29
Orbán Viktor kormányüléssel folytatta a munkát

– A dallasi CPAC-konferenciáról hazatérve kormányülést hívott össze Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár. Mint jelezte, a pénteki tanácskozáson a miniszterek az orosz–ukrán háború legújabb történéseit és az európai energiaválság várható fejleményeit tekintették át.

Ahogy azt lapunk is megírta, csütörtökön Orbán Viktor részt vett az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, az egyesült államokbeli Dallasban, ahol a rendezvény nyitóbeszédét mondta. A magyar kormányfő iránymutatást adott a konzervatív szereplőknek arról, hogy miként lehet felvenni a harcot a kommunista és liberális erőkkel szemben, és beszélt hazánk több, egyedülálló intézkedéséről is, mint a családpolitikáról, valamint az illegális migráció kezeléséről.

Borítókép: Budapest, 2022. augusztus 5. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) kormányülésen vesz részt, mellette Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b) és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b3) a Karmelita kolostorban 2022. augusztus 5-én. A dallasi CPAC-konferenciáról hazatérve kormányülést hívott össze Orbán Viktor, ahol a kormányfő és a miniszterek az orosz-ukrán háború legújabb történéseit és az európai energiaválság várható fejleményeit tekintették át. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.