Orbán Viktor: Indul a munka

A miniszterelnök a Facebook-oldalán jelentkezett a mai kormányülésről, aminek a fő témái a szankciók és a nemzeti konzultáció.

Forrás: Facebook2022. 09. 28. 10:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kormányüléssel kezdődik a nap. Témák: energiaválság, szankciók, konzultáció” – jelezte Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

Mint ismert, a miniszterelnök a parlament őszi ülésszakának hétfői nyitóülésén elmondott beszédében közölte: a kabinet nemzeti konzultációt indít az energiaszankciókról, majd arra kérte a magyarokat, hogy mondják el a véleményüket a kérdésben.

A szankciókat nem demokratikusan fogadták el, hanem brüsszeli bürokraták és az európai elitek döntöttek róluk 

– hangsúlyozta Orbán Viktor. 

A kormányfő  beszédében kiemelte, hogy Európában elsőként nemzeti konzultáció formájában megkérdezzük az embereket, hogy mi a véleményük a szankciókról. 

 

Borítókép: Kormányülés (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.