Polgári Pikniket rendeznek szombaton Diósdon

Színvonalas gyerekprogramokkal, közéleti beszélgetésekkel és könnyűzenei koncertekkel várják a látogatókat a festői szépségű Felső-Kőbányánál.

2022. 09. 12. 23:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Első alkalommal rendezi meg a helyi Pro Civitate - A Városért Egyesület az I. Diósdi Polgári Pikniket a Pest megyei településen. A szervezők célja, hogy mindenki megtalálja a kedvére való programot. Délelőtt 10 órától kezdődnek a gyerekműsorok, amelyen fellép a Ringató Együttes, a Langaléta Garabonciások, lesz mesemondás és különféle kézműves-foglalkozásokat is tartanak.

Ezt követően  13 órától Értékalapú politizálás címmel tartanak kerekasztal-beszélgetést, amelynek résztvevői Dr. Latorcai Csaba miniszterhelyettes, területfejlesztési parlamenti államtitkár; Dr. Dukai Miklós önkormányzati államtitkár és Gaal Gergely a KDNP Pest megyei elnöke. 14 órától Dr. Sipos Imre SJP katolikus szerzetes tart előadást Az evolúció misztériuma címmel. 15 órától pedig Vidnyánszky Attila a Nemzeti Szinház igazgatójának gondolatait hallgathatja meg a közönség a kulturális értékőrzésről. 

 A nap zárásaként az Időutazó Rock Band, a hazai és külföldi fesztiválokon népszerű Fonogram-díjas Firkin; és az ethno funk egyik legnépszerűbb hazai képviselője a kétszeres Fonogram-díjas Kerekes Band ad koncertet.

Az eseményről további részletek a Pro Civitate - A Városért Egyesület Facebook oldalán találhatóak. 

Borítókép: A rendezvény plakátja (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.