Zala megyei lány az ország Tündérszépe

Több hónapnyi izgalom, regionális és országos forduló után, szeptember 8-án véget ért a 2022-es Tündérszépek szépségverseny. A Mediaworks Hungary negyedik alkalommal rendezte meg a nagy népszerűségnek örvendő megméretést, amelynek főnyereménye az idén egy életre szóló élmény, egy kétfős all inclusive egzotikus álomutazás volt Dubajba. Több mint 700 jelentkező közül idén a Zala megyei, 18 éves Pesti Viktória fejére került a királynői korona.

2022. 09. 08. 19:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ország legszebb lányai megyéjük képviseletében már kora reggeltől készülődtek, hogy délután a zsűri előtt a lehető legragyogóbb formájukat mutathassák. 

Az idén a zsűri elnöke Rábaközi Andrea modell, manöken, tanár volt. Mellette Vastag Csaba Fonogram-díjas énekes és Illés Csaba, a Mediaworks Hungary Zrt. marketing-, PR- és kreatív igazgatója, továbbá Bodri Krisztina 2007-es szépségkirálynő, az Infubar Esztétikai Központ ügyvezetője és Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary győztese, a Tündérszépek rendezvény háziasszony-mentora döntött arról, kik lesznek a győztesek. A megyei lapok olvasói a közönségkedvencről szavaztak. A szépségeket Eper Márton, a Hír TV műsorvezetője konferálta fel a döntő házigazdájaként. 

Több mint 700 hölgyért izgultak az elmúlt hónapokban szeretteik, barátaik, rajongóik, hiszen azok, akik most a döntőben ragyogtak, több fordulón keresztül jutottak el idáig. Végül a zsűri döntése nyomán Szabó Orsolya, a 2021-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Pesti Viktóriának Zala megyéből. Két udvarhölgye a Pest megyei Magda Liliána, valamint a szintén Pest megyei Fehér Fanni lett. Közönségdíjasként a Nógrád megyei Pozsgai Florentina győzedelmeskedett. 

A négy díjazott nyereménye egy-egy prémium márkájú, csúcskategóriás mobiltelefon, kozmetikai és szépészeti csomagok, a királynő nyereménye pedig egy éltre szóló élményt nyújtó, két főre szóló egzotikus álomutazás volt, amelyet a Z(s)eppelin Kft. biztosít a győztes számára. 

Az összes döntős megkapta ajándékba a Kárpáti Rebeka által tervezett KINDA Clothing márkájú, bronzszínben pompázó estélyi ruháját és a Muse de la Mer türkizkék fürdőruháját Vereb-Horváth Eszter tervezésében. A lányok Biola-szépségcsomagokkal is gazdagodtak. 

A Tündérszépek országos szépségverseny idén is a Mediaworks 19 megyei lapjában és azok online felületein zajlott. Az olvasók minden megyében megválasztották az ottani nyertest, majd e lányok közül az országos döntőben a szakmai zsűri egy rangos díjátadó műsor keretében választotta ki az idei királynőt és két udvarhölgyét. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.