Gyurcsányék árnyékminisztere szerint nincs illegális migráció és nem veszélyes a gyerekekre a genderterror

A Soros György-féle nyílt társadalom híve Gyurcsányék oktatási és kulturális árnyékminisztere. Barkóczi Balázs számos nyilatkozatában utalt arra, hogy támogatja a genderideológiát, nem létező problémának tekinti az illegális migrációt, és támadta a hazai katolikus egyházat – olvasható az Origó.hu cikkében.

Forrás: Origo.hu2022. 10. 10. 13:35
BARKÓCZI Balázs
Budapest, 2022. június 20. Barkóczi Balázs, a DK képviselõje interpellál az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 20-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tőzsdespekuláns Soros György által hirdetett nyílt társadalom híve Gyurcsányék árnyékkormányának oktatási és kulturális „árnyékminisztere”. Barkóczi Balázs egy tavaly novemberi ATV-műsorban az alaptörvényt támadta, és Karl Popper A nyitott társadalom és ellenségei című könyvéről is beszélt. Szerinte alapvető kérdés, hogy

meddig tolerálhatja azt egy társadalom vagy egy politikai berendezkedés, a természetes közéleti immunrendszerünk, hogy egy olyan alaptörvényt kényszerítenek ránk, amely korlátozza bizonyos rétegeknek az alapvető alkotmányos jogait. 

Gyurcsányék árnyékminisztere úgy fogalmazott, hogy nála már azon a ponton „borul az alkotmányosság”, amit az alaptörvény férfi és nő kapcsolatáról, az egynemű párok örökbefogadásáról, vagy az egyedülálló szülők örökbefogadásáról mond.

Egy szeptember végi Facebook-bejegyzésében a hazai katolikus egyházat próbálta kioktatni kereszténységből. 

Példaként azt írta, hogy „büszkén leng a Black Lives Matter-mozgalom zászlaja és a szivárványos lobogó Montpellier unitárius templomán, ahogy a katolikus kápolna (akadálymentesített) bejárata is a szivárvány színeiben pompázik. Csakúgy, mint az episzkopális imaház ablakai.” 

– Az Egyesült Államoknak ezen a részén nem is kérdés, hogy „minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek” született – aki itt mást állítana, arra nagyon furcsán néznének, és valószínűleg magukban mélyen megvetnék és kinevetnék – tette hozzá.

Ezt követően a „Szeresd felebarátodat!” krisztusi parancsolatra emlékeztetett a Bibliából, és megjegyezte:

„de úgy látszik, az Orbánt kritika nélkül kiszolgáló hazai klérus egy másik fordítást olvasott. Már ha olvasták egyáltalán.”

A kereszténység tanainak és a Szentírásnak az elferdítése, valamint az egyházak támadása régi baloldali fegyver, mint ahogy a Soros-féle nyílt társadalom formálását szolgálja az illegális bevándorlás és a genderideológia ösztönzése is – írja az Origó.

Nem meglepő, hogy Barkóczi Balázs a választási kampányban idén januárban arról beszélt az ATV-ben, hogy „amikor a Fidesz-kormánynak valamiféle elképzelt ellenféllel szemben kell hadakoznia, például nemváltoztató óvodásokkal vagy senki által nem látott migránsokkal, akkor milyen hatékony, és teleplakátolja az országot.”

Gyurcsányék árnyékminisztere tehát nem létező problémának nevezte a migrációt, és bagatellizálta az LMBTQ-propaganda gyermekekre leselkedő veszélyeit.

Gyurcsány pártja az uniós intézményekben évek óta támadja a kormány küzdelmét az illegális bevándorlás ellen.

A pártszóvivő még 2019-ben úgy nyilatkozott (rágalmazott): szerinte felháborító, hogy Orbán Viktor „a legfontosabb politikai termékét, a határkerítést is lopásra használja fel”.

Barkóczi Balázs állítása szerint 270 milliárd forintból, méterenként másfél millióért sikerült egy „düledező drótkerítést” felhúzni, amit most a magyar és az európai uniós adófizető polgárokkal akarnak kifizettetni. Hozzáfűzte: „Nem fogjuk ezt hagyni.”

Mint ismert: a határkerítés azóta is áll, és védi nemcsak Magyarországot, hanem egész Európát.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Barkóczi Balázs, a DK képviselője (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.