időjárás -3°C Gerda , Martina 2023. január 30.
logo

Tarlós István szerint Gyurcsány „örök hálája” fogja üldözni Karácsonyt

Magyar Nemzet
Forrás: MANDINER.HU
2022.10.31. 15:55 2022.10.31. 21:15
Tarlós István szerint Gyurcsány „örök hálája” fogja üldözni Karácsonyt

Bár a baloldal „kiválónak” értékelte Karácsony Gergely elmúlt hároméves fővárosi teljesítményét, Budapest korábbi főpolgármestere más véleményen van. Tarlós István szerint Karácsony Gergely majdhogynem kizárólagos facebookos sajtótájékoztatói azért nem rokonszenvesek, mivel azokat az üzeneteket bárki megírhatja, így azt sem lehet tudni, hogy ezek a saját szellemi termékei vagy sem. Az egykori városvezető a Hír TV Célpont című műsorában azt is leszögezte, hogy Budapest főpolgármestere rendkívül rosszul alakította a kapcsolatát a kormánnyal.

Így nem lehet működni: (…) egyik nap halálos ellenségnek állítom be a kormányt, másnap meg odamegyek, hogy adjatok már egy kis pénzt. Ezt nem lehet csinálni

– hangsúlyozta, majd a fejlesztésekre tért át. Budapest korábbi főpolgármestere megjegyezte, új fejlesztést nem lát, ami jelenleg folyik, az mind az ő idejében indult el.

Tarlós István arra is kitért, hogy a főpolgármester négy vagy öt párt rabja, a Gyurcsány vezette DK nélkül pedig mozdulni sem tud. Véleménye szerint Karácsony Gergely a visszalépése óta pedig politikailag sincs könnyű helyzetben.

Főleg azután, hogy kijelentette, hogy azért lép vissza az előválasztáson, hogy ne Dobrev Klára legyen a miniszterelnök.

Ezért a mondatáért Gyurcsány örök hálája fogja üldözni

 – mutatott rá.

Borítókép: Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.