időjárás 1°C Taksony 2022. november 29.
logo

Gyurcsány Ferenc náci politikusnak nevezte Orbán Viktort

Magyar Nemzet
2022.11.24. 13:02 2022.11.24. 15:30
Gyurcsány Ferenc náci politikusnak nevezte Orbán Viktort

„Orbán náci politikus. Mert a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának. Politikai szörny, mentálisan beteg” – írta Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebookon. Amióta Gyurcsány Ferenc a baloldalon kikerült a rivaldafényből és helyét a felesége, az árnyékkormányt alakító Dobrev Klára vette át, sorra születnek a megbotránkoztató, sokszor zavaros, sértegető, vagdalkozó bejegyzések a pártelnök Facebook-oldalán.

„Orbán náci politikus. Mert a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának. Politikai szörny, mentálisan beteg” – írta Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebookon. A volt miniszterelnök az utóbbi hónapokban már „rongyembernek” és „történelmi törpének” is nevezte Orbánt, most pedig még tovább ment.

A bejegyzéséhez csatolt képen a „politikai szörny” és „mentálisan beteg” szavak olvashatók.

A DK elnöke posztjában úgy fogalmaz, „Csak azért, mert magyar (a kormányfő – a szerk.), semmi dicsőség nem jár neki. Orbán ennek ellenkezőjét hazudja. Ha magyar vagy, jobb vagy. Ez az egyéni és nemzeti sikertelenség programja. Nem kell teljesíteni, ha magyar vagy, győztes vagy”. 

Érdemes megjegyezni, hogy amióta Gyurcsány Ferenc a baloldalon kikerült a rivaldafényből és helyét a felesége, az árnyékkormányt alakító Dobrev Klára vette át, sorra születnek a megbotránkoztató, sokszor zavaros, sértegető, vagdalkozó bejegyzések a pártelnök Facebook-oldalán.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke (Fotó: Kurucz Árpád/Magyar Nemzet)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.