időjárás 19°C Benedek 2023. március 21.
logo

Így dolgozik Dobrev Klára Magyarország ellen

Forrás: Origo
2022.11.15. 12:17 2022.11.15. 13:35
Így dolgozik Dobrev Klára Magyarország ellen

Az elmúlt hetekben minden eddiginél nyíltabban bizonyította Gyurcsány Ferenc felesége, hogy Magyarország ellen dolgozik Brüsszelben és ahol csak tud. Gyurcsányék az elmúlt időszakban számos alkalommal bizonyították: a céljuk az, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat. Miután a pénzek utalása minden eddiginél közelebb került, Dobrev hisztérikusan kampányolni kezdett. Nemrég az európai szocialisták berlini pártkongresszusát kihasználva Olaf Scholz német kancellárt győzködte egy protokolláris találkozón, és az európai uniós források felfüggesztéséért könyörgött. Néhány nappal később pedig 25 uniós ország nagykövetét győzködte. Dobrev európai parlamenti képviselőként évek óta azért harcol, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós pénzeket. Abban reménykedik, hogy ha nem kap Magyarország EU-s pénzeket, akkor rosszabb lesz az embereknek, és ez négy katasztrofális baloldali vereség után esetleg növelné az esélyeiket – olvasható az Origó cikkében.

Dobrev Klára továbbra sem nyugszik, és minden erejével azért küzd, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat. Férjével, Gyurcsány Ferenccel abban reménykednek, hogy ha nem kap Magyarország EU-s pénzeket, akkor a gazdaság összeomlik, és ők újra hatalomra kerülnek.

Komoly aknamunkát folytatnak saját hazájuk ellen

Ahogy arról az Origó július végén beszámolt, Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő egyik megszólalása alapján Gyurcsány Ferenc felesége levelet küldött az Európai Parlamentnek, és ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről van szó, mint hogy

Gyurcsányék azt követelik, hogy mi, magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket.

A Gyurcsány házaspár tehát legkésőbb július óta arra készül, hogy megakadályozza az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását a pénzek folyósításáról, ehhez eszközként az európai parlamentet használják fel.

Gyurcsányék vissza akarnak kapaszkodni a hatalomba. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezzel egy időben Gyurcsány Ferenc elkezdett posztolni arról, hogy valamire „készülnek”. Később kiderült, hogy

ismét hatalomra akarnak törni.

Dobdev Klára minden mellett kampányol, ami Magyarországnak nem jó, de Brüsszel akarja

A migráció és a genderügyek témájában Gyurcsány Ferenc felesége évek óta támadja Magyarországot Brüsszelben, újabban pedig a teljesen elhibázott, Brüsszel által Oroszországra kivetett gazdasági szankciók ellenzése miatt támadja hazánkat.

Dobrev a régi és az új témákat köti össze annak érdekében, hogy megakadályozza az uniós pénzek kifizetését.

 

Érdemes felidézni, hogy még EP-képviselővé választása előtt Dobrev Kára azt mondta,

barátokat és szövetségeseket gyűjtve meg kell teremteni annak a lehetőségét, hogy a pénzek jelentős része a kormányt kikerülve, független uniós testületek döntése alapján, közvetlenül menjen önkormányzathoz, civil szervezetekhez vagy például a Magyar Tudományos Akadémiához.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: a Gyurcsány házaspár a globalista elitek érdekeit szolgálja ki (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.