Náci altagozatnak nevezte az ellenzéket Gyurcsány Ferenc

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint csak az ő pártja tudja hatékony erővé szervezni az ellenzéket, más erre képtelen.

Magyar Nemzet
Forrás: Hírtv2022. 11. 14. 8:27
null
2021.09.21 Budapest Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője utcafórumot tartott Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány náci altagozatának nevezte az ellenzéket Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán. A Demokratikus Koalíció első embere a közösségi oldalán úgy fogalmazott:

Az Orbánnal szemben fennálló ellenzéki világ egy része, nácirokon politikát folytat. Ők a Fidesz hard. A kormány náci altagozata. Ők ellenfelek. 

A pártelnök kifejtette, hogy a 2026-ig terjedő időszakban csak ők tudják hatékony erővé szervezni az ellenzéket, más erre képtelen. A Momentum reagált Gyurcsány Ferenc üzenetére: a párt elnöke, Gelencsér Ferenc szerint a gondolat ismerős, de nem jó időket idéz, majd hozzátette: nem olyan ellenzék kell, ami fölött a múlt miatt vastag és áttörhetetlen üvegplafon húzódik.

 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke utcafórumot tart (Fotó: Kurucz Árpád /Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.