időjárás 6°C Marcella 2023. január 31.
logo

Hatalmas fölénnyel az Advent Bazilika lett újra Európa legjobb karácsonyi vására

Magyar Nemzet
Forrás: Origo.hu
2022.12.08. 17:24 2022.12.08. 18:03
Hatalmas fölénnyel az Advent Bazilika lett újra Európa legjobb karácsonyi vására

Minden eddiginél több szavazattal idén is az Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására. A szavazást a European Best Destination oldalán bonyolították, amely a leglátogatottabb turizmussal foglalkozó weboldal Európában – olvasható az Origó cikkében.

November 25-től lehetett szavazni a nemzetközi online versenyen.

Az Advent Bazilika már két alkalommal, 2019-ben és 2021-ben is diadalmaskodott a rangos európai karácsonyi vásárokat tömörítő mezőnyben, megelőzve többek között Bécs, Gdansk, Bázel, Prága és Brüsszel hasonló ünnepi rendezvényeit.

Az Advent Bazilika karácsonyi vásárán 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, valamint közel 120 minőségi kézműves és gasztronómiai kiállító fogadja az érkezőket Budapesten, a Szent István-bazilika előtti téren.

A teljes cikk az Óriási siker: hatalmas fölénnyel az Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására címen érhető el az Origó oldalán.

Borítókép: Az Advent Bazilika karácsonyi vásár a Szent István-bazilika előtti Szent István téren (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.