Rangos amerikai elismerést kapott Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök a magyar nemzet elkötelezett védelmezője, aki kipenderítette Soros Györgyöt – méltatták a kormányfőt.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 12. 16. 14:18
ORBÁN Viktor
EU-csúcs Prágában Fotó: Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesült Államok legnagyobb és legrégebbi, republikánus fiatalokat tömörítő egyesülete Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek ítélte a John Foster Dulles-díjat, amelyet azoknak adományoznak, akik felveszik a harcot a kommunista erőkkel szemben

 – jelentette be közösségi oldalán Orbán Balázs. 

A miniszterelnök politikai igazgatója egy videót is közzétett a rangos eseményről, amelyben a magyar kormányfőt ekképpen méltatták: Orbán Viktor miniszterelnök a magyar nemzet elkötelezett védelmezője, beleértve az anyaországi és a trianoni békeszerződés által az anyaországtól elszakított magyarokat is. 

Megújította a magyarországi médiavilágot, hogy az a nemzeti érdekeket szolgálja, ne pedig az internacionalista elitek érdekeit. Kerítést épített Magyarország déli határa mentén, hogy megakadályozza az illegális bevándorlók bejutását az országba. Olyan adópolitikát hozott létre, amely támogatja a gyermekvállalást, és jelentősen csökkenti az adóterheket, ha a családok három vagy több gyermeket vállalnak. 

Olyan választásokat tart, amelyek eredményei egy nap alatt megszületnek, és amelyek a nemzetközi választási megfigyelőket jobban érdekelték, mint bármely más választás az Európai Unióban. 

Megnyitotta Magyarországot a több mint egy évszázaddal ezelőtt elszakított közösségek előtt, és lehetővé tette számukra, hogy hazatelepüljenek a szülőföldjükre. Soros Györgyöt pedig kipenderítette

 – hangsúlyozták a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának 110. éves gáláján. 

A kormányfőnek ítélt elismerést Magyarország washingtoni nagykövete vette át. Takács Szabolcs Orbán Viktor nevében köszönetet mondott a díjért, majd a résztvevők tetszésére felvázolta a magyar konzervatív kormánypolitika elmúlt évtizedes sikereit és alappilléreit.

A videó a díj átadásáról IDE kattintva látható.

Borítókép: Orbán Viktor a prágai EU-csúcson (Fotó: Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.