Velkovics Vilmos: Mi a cikibb Tordai Bencének?

A Hír TV főszerkesztője feltette a nagy kérdést a magát egyre kínosabb helyzetbe hozó Tordai Bencének.

Magyar Nemzet
2022. 12. 14. 19:43
TORDAI Bence
Budapest, 2022. október 27. Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezetõ-helyettese felszólal a Magyarország biztonságát szolgáló egyes törvények módosításáról szóló javaslat általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. október 27-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy a hiszti a Hír TV lebuktató anyaga után: megrendelt cikkek tucatjaiban próbálják elterelni a figyelmet a lényegről Velkovics Vilmos, a Hír TV híradójának és hírháttérmagazinjainak főszerkesztője szerint. A főszerkesztő azt kérdezte: mi a cikibb Tordai Bence számára? 

Az, hogy kiderült: tanácsokkal vezeti a politikától független tüntetések sötét erdejében a Tanítanék Mozgalmat, vagy hogy olyan analfabéta, aki egy vadidegennek pártja legtitkosabb dolgairól is nyíltan beszél? 

Hozzátette, Fekete-Győr András felkötheti a textilt a „ki a legtehetségtelenebb a magyar baloldalon versenyben”.

Mint arról a Magyar Nemzet korábban beszámolt, Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője mai Facebook-posztjában kijelentette: tőrbe csalták őt, mert egy katonatiszt telefonszámáról hívták fel.  A Magyar Nemzet értesülései szerint a telefonszám, amiről Tordai Bencét hívták, a Hír TV-s riporternő sajátja volt. Korábban a család közös flottát használt, amely a riporternő édesapján keresztül valóban a Honvédelmi Minisztériumé volt. Ugyanezt a számot azonban a Hír TV riportere ma már a korábbi flottától függetlenül használja.

Megszólalt az ügyben a Magyar Nemzeti Médiaszövetség is. Lapunkhoz eljuttatott közleményében a szervezet azt írta: határozottan elítéli a sajtószabadságot és a személyiségi jogokat ért újabb durva támadást. Hangsúlyozták, kiállnak megtámadott kollégájuk mellett, és visszautasítják, hogy politikusok újságírókat fényképük és nevük közlésével próbáljanak megfenyegetni, lejáratni és hallgatásra bírni.

Borítókép: Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.