A belvárosban és az autópályán is halálos baleset történt

A VI. kerületében és az M3-as autópályán is halálra gázoltak egy gyalogost Budapesten vasárnap este.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 01. 30. 7:24
null
Budapest, 2018. május 24. Baleseti helyszínelõk a VIII. kerületi Blaha Lujza téren, ahol személyautó gázolt el egy gyalogost 2018. május 23-án éjjel. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyalogost gázolt halálra egy gépkocsi Budapest VI. kerületében a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében vasárnap este.

A tájékoztatás szerint az elütött férfi a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Halálos gázolás történt az M3-as autópályán Fót térségében a főváros felé

Gyalogost gázolt el egy személyautó az M3-as autópálya 17-es kilométerénél a főváros felé vezető oldalon vasárnap késő este. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalán közölte, hogy ez idáig ismeretlen okból tartózkodott az autópályán egy 29 éves gyalogos, akit egy személyautó ütött el. 

A balesetben a férfi a helyszínen életét vesztette.

 A rendőrök a helyszínelés idejére az autópálya Budapest felé vezető oldalának külső és belső sávját lezárták, a forgalom a leállósávon halad.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.