Fidesz: Európa biztonságát és jólétét a háborúpárti politika és a szankciós infláció teszi tönkre

Az európaiak, a magyarok biztonságát és jólétét az a háborúpárti politika és szankciós infláció falja fel, amelyet a Gyurcsány-vezette dollárbaloldal is minden erejével támogat – kommentálta a Fidesz a DK csütörtöki, inflációval kapcsolatos közlését.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 02. 23. 16:48
KOSZTICSÁK Szilárd; KOCSIS Máté; SIMICSKÓ István
Sajtótájékoztató a Fidesz-KDNP kihelyezett balatonfüredi frakcióüléséről (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd) Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Külföldi gazdái megrendelésére a dollárbaloldal kezdettől azon van, hogy belerángassa Magyarországot a háborúba, a káros szankciókba, amelyek miatt szankciós infláció és energiaválság alakult ki - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében a kormánypárt.

Hozzátették: a háború ellenére Magyarországon emelkedik az átlagbér, nőtt a minimálbér, és emelkednek a bérek a közszférában is.

A fizetéseket, a családokat, a nyugdíjasokat, a munkahelyeket számos intézkedéssel védjük a szankciós inflációtól. A dollárbaloldal ezek egyikét sem támogatta

– közölték.

Korábban a Magyar Nemzet beszámolt arról is, hogy a kormánypártok balatonfüredi kihelyezett frakcióülése közben tartott sajtótájékoztatón Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette, hogy a hétpontos nyilatkozat rögzíti a háborúval kapcsolatos magyar álláspontot. Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) képviselőcsoportjának a vezetője elmondta, hogy szeretnék, ha a 2024-es költségvetés tárgyalásakor továbbra is kiemelkedő jelentőséggel bírna a családok támogatása.

Borítókép: Sajtótájékoztató a Fidesz–KDNP kihelyezett balatonfüredi frakcióüléséről (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.