Gyurcsány Ferenc fia okozhatott balesetet, eltört egy férfi szegycsontja

Szegycsonttörést szenvedett az az idős férfi, akivel feltehetően a DK-elnök fia karambolozott. A férfi kórházba került, a szemtanúk szerint nem ő okozta a balesetet.

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost2023. 02. 23. 18:22
Gyurcsány Ferenc
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön dél körül balesetet okozhatott Óbudán Gyurcsány Ferenc Bálint nevű fia – adta hírül a Ripost. A baleset tényét a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, azonban a részletekről nem adtak tájékoztatást.

„Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 23-án 12 óra körül a III. kerületi Váradi utca és Hunor utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött. Az egyik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Az érintettek rokoni kapcsolatait illetően nem áll módunkban tájékoztatást adni” – válaszoltak a lap kérdéseire. 

Az egyik szemtanú arról beszélt, hogy az egyik autó az oldalára borult, azt a tűzoltók állították négy kerékre. 

A 70 év körüli férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba, eltörhetett a szegycsontja. Szintén a szemtanú mondta, hogy nem az idős férfi, hanem Bálint lehetett a baleset okozója, aki feltehetően túl gyorsan érkezett a kereszteződésbe.

„A másik autó egy Skoda Octavia volt. Nagy sebességgel ment neki a Wagon R-nek, akkorával, hogy a kis autó megpördült és az oldalára borult. Éppen arra az oldalra, ahol a vezető, egy idős bácsi ült” – részletezte a szemtanú. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc. (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.