Gyurcsány százmilliók felett rendelkezik

A DK elnöke az Altus Portfólió Kft. tulajdonosa, melyből havi bruttó egy–öt millió forintot vesz ki.

Magyar Nemzet
2023. 02. 01. 9:10
null
20220301 Budapest, Gyurcsány Ferenc és Dr.Oláh Lajos tartott lakossági fórumot a Hunyadi téren. A képen Gyurcsány Ferenc. Fotó:Bánkúti Sándor Fotó: Bánkúti Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is százmilliós, pontosan 461 millió forintnyi megatakarítása van értékpapírban Gurcsány Ferencnek – derül ki a DK elnökének vagyonnyilatkozatából. 

Ez az összeg májusban még 587 millió volt. A politikus emellett tulajdonosa egy pápai lakásnak, illetve ötven százalékban egy kötcsei családi ingatlannak. A volt miniszterelnök a vagyonnyilatkozatában feltüntetett 631,7 millió forintot lakásvásárlási foglalóként és előlegként is, illetve azt is, hogy 13 millió forintot adott kölcsön. Gyurcsány nyilatkozatában 58,9 millió forintnyi bankhitel és 293 millió forint értékpapír fedezetű hitel szerepel mint tartozás. 

Gyurcsány az Altus Portfólió Kft. tulajdonosa is, melyből havi bruttó egy–öt millió forintot vesz ki. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.