időjárás 17°C Beáta , Izolda 2023. március 22.
logo

Hollik István: Gyurcsány maga alá gyűrte a dollárbaloldalt

Munkatársunktól
2023.02.05. 17:39 2023.02.05. 17:44
Hollik István: Gyurcsány maga alá gyűrte a dollárbaloldalt

Gyurcsány Ferenc teljesen maga alá gyűrte a komplett dollárbaloldalt – értékelte a bukott miniszterelnök évértelőjét Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Szerinte két dolog derült ki Gyurcsány évértékelőjéből: egyfelől az, hogy továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök, másfelől pedig az, hogy a dollárbaloldal továbbra is a magyar emberek érdekeivel szemben politizál. Hozzátette: Magyarországon egy baloldal van, azt pedig Gyurcsány Ferenc vezeti, aki egyértelművé tette, hogy semmin nem fognak változtatni.

 Az igazgató hangsúlyozta, külföldi finanszírozóik elvárásainak megfelelően Gyurcsányék folytatni fogják a háború- és szankciópárti politikájukat. 

Úgy vélekedett, Gyurcsány Ferenc és a dollárbaloldal továbbra is támogatja a szankciókat és a fegyverek küldését a háborúba. Emlékeztetett: a magyar emberek 97 százaléka nem kér az elhibázott szankciókból. 

Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Varga György)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.