Orbán Viktor: Gyermekeink védelme az első!

A miniszterelnököt mélyen megrázta és felháborította, ami az óbudai iskolában történt.

Munkatársunktól
2023. 02. 24. 19:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az iskolai szexbotránnyal kapcsolatban tett közzé bejegyzést Orbán Viktor miniszterelnök. Mint írta, az óbudai iskolában történtek szülőként mélyen megrázták és felháborították. Kijelentette, politikusként az a feladata, hogy mindent megtegyen azért, hogy ilyen soha többet ne fordulhasson elő. Elmondta, ezért ma délután egyeztetett Pintér Sándor belügyminiszterrel. – Gyermekeink védelme az első és legfontosabb! – hangsúlyozta a kormányfő.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Pintér Sándor belügyminiszter kezet fog a Karmelita kolostorban Budapesten, 2023. február 24-én. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.