Vérlázítónak nevezte Pokorni Zoltán Karácsony Gergely működését + videó

„Isten óvjon mindenkit attól, hogy maguk hatalomra kerüljenek egyszer. Az, amit itt csinálnak, vérlázító” – fogalmazott Hegyvidék polgármestere.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Fidesz2023. 02. 23. 14:18
KARÁCSONY Gergely; KISS Ambrus
Budapest, 2023. január 25. Karácsony Gergely fõpolgármester (j) és Kiss Ambrus (független) általános fõpolgármester-helyettes a Fõvárosi Közgyûlés ülésén a Városházán 2023. január 25-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén szólalt fel Pokorni Zoltán, amelyről a Fidesz videót osztott meg hivatalos közösségi oldalán.

„Isten óvjon mindenkit attól, hogy maguk hatalomra kerüljenek egyszer. Az, amit itt csinálnak, vérlázító. Így működni, így zsarolni, így visszaélni azzal a csöppnyi hatalommal, amit adott a nép a maguk kezébe, az fölháborító. Nem tudok mit, mást javasolni,

ha van egy cseppnyi jó érzés a főpolgármester úrban, akkor azonnal visszamondja ezt a javaslatát,

mert ez fölháborító, amit csinálnak” – mondta Pokorni Zoltán.

A felszólalást itt tekinthető meg:

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester (Fotó: MTI/Kovács Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.