A kertben találták meg az elásott holttestet + fotók

A Zala vármegyei rendőrök befejezték a nyomozást egy orosztonyi férfival szemben, aki a gyanú szerint bántalmazta, majd megölte barátját. A holttestet később a kertben fedezték fel.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 03. 24. 13:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrségre 2022. január 5-én kapott bejelentést arról, hogy egy férfit régen láttak Orosztonyban, és a lakóhelyén sem tartózkodik. A rendőrök megkezdték az eltűnt személy felkutatását, meghallgatták a családtagokat és ismerősöket. A holttestet 2022. március 1-jén találták meg.

Fotó: Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók megállapították, hogy az eltűnt személy 2021. december 4-én szóváltásba keveredett a barátjával, ami dulakodásig fajult az ismerős házában. A vita hevében az elkövető bántalmazta, majd késsel mellkason szúrta áldozatát.

A holttestet ruhákba csomagolta, és egy nappal később elásta a házhoz tartozó kertben, majd ágakkal fedte be a hantot.

Fotó: Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Aljas indokból különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés megalapozott gyanújával folytatták le a nyomozást az ötvenhat éves orosztonyi férfival szemben. A nyomozók elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek. A gyanúsított 2022. március 3. óta letartóztatásban van – ismertette a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Az orosztonyi kert (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.