A március 15-i rendezvények biztonságosan véget értek

Kovács Zoltán: A rendőrség szerda 18 óráig országosan 510 rendezvény békés lebonyolítását biztosította.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Kovács Zoltán2023. 03. 15. 20:27
Borítókép: Kovács Zoltán (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz napközben beérkezett információk alapján elmondható, hogy a március 15-i rendezvények biztonságosan véget értek

– emelte ki Facebook-posztjában Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

 

A rendőrség szerda 18 óráig országosan 510 rendezvény békés lebonyolítását biztosította. Ezek közül 451 állami, illetve önkormányzati, 45 kulturális, valamint 14 gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvény volt.

Az államtitkár kiemelte: a Nyitott Parlament program keretében 10 és 18 óra között közel ötezren látogattak el az Országházba, ahol a Szent Korona mellett a díszlépcsőházat és a kupolacsarnokot is megtekinthették az érdeklődők. Hozzátette, hogy az egész országban a legnagyobb rendben, rendkívüli esemény nélkül zajlottak le az ünnepi programok.

 

Borítókép: Kovács Zoltán (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.