Balesetek is lassítják a haladást az utakon

Kedd reggeli közlekedési és forgalmi információk.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 03. 21. 7:57
null
Budaörs, 2019. október 1. Az M1-es és M7-es autópálya fõvárosból kivezetõ szakaszának mindhárom sávjában araszolnak a gépjármûvek átmeneti forgalmi akadály miatt. Balra autók sora tart Budapest felé. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erősödik a forgalom kedd reggel a Budapest környéki utakon. Lassulásra kell számítani

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóúti csomóponttól,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között,
  • a 31-es főúton Sülysápon, valamint
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

Baleset történt az M0-s autóúton Gyál térségében. A 36-os kilométernél két jármű ütközött, a sávlezárás miatt több kilométeren araszolnak a járművek.

Az M43-as autópályán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 11-es kilométernél lévő algyői csomópont előtt egy műszaki hibás kamion foglalja el a lassítósáv egy részét, de a lehajtás zavartalan az autópályáról.

Az M86-os autóúton, Szombathely térségében a város felé vezető oldalon a 83-as kilométernél egy személyautó korlátnak ütközött, a külső sávot lezárták – hívta fel a figyelmet az Útinform.

 

Munkálatok az utakon

Az M30-as autópályán, Miskolc elkerülő szakaszán a Sajó-híd javítási munkálatai miatt a Tornyosnémeti felé vezető oldalon a 28-as és a 29-es kilométer között csak a belső sáv járható.

Pest vármegyében, Érden, a Törökbálinti úton, az Iparos utca és a Felsővölgyi úti kereszteződések közötti szakaszon csomópont építési munkákat végeznek. Az Iparos utcai körforgalom és a Szövő utca között az utat egyirányúsították, csak Törökbálint felé haladva lehet igénybe venni. A Törökbálint felől érkezők a környező utcákban tudnak kerülni. A Szövő utca és a Takács utcák között pedig jelzőlámpás irányítással a forgalom irányonként, egy sávon, váltakozva halad. A teljes útszakaszon hét és fél tonnás súlykorlátozást is bevezettek, és mivel a környező önkormányzati utcákban is hasonló korlátozás van érvényben, ezért a hét és fél tonnánál nehezebb járművek az M7-es autópályán tudnak kerülni.

Építési munka miatt lezárták a felhajtó ágat az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban. Kerülni a 108-as kilométernél lévő, Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Részletesebb információk az útjavítási és útépítési munkálatokról itt találhatók.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.