időjárás 18°C Cintia , Norbert 2023. június 6.
logo

Deutsch Tamás: Meg fogjuk védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt

Magyar Nemzet
2023.03.22. 16:21 2023.03.22. 16:32
Deutsch Tamás: Meg fogjuk védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt

– A kormányoldal meg fogja védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt, és visszautasítja az Európai Bizottság agresszív, durva támadását az ügyben – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerdai videónyilatkozatában. Deutsch Tamás emlékeztetett: tavaly áprilisban a gyermekvédelmi népszavazáson majd négymillió szülő és nagyszülő döntött úgy, hogy megvédi a gyermekeket a genderideológiai és az egyre agresszívebb LMBTQ-aktivista támadásokkal szemben, és kiáll a magyar szülők elidegeníthetetlen joga mellett, hogy csak ők dönthessenek a gyermekek szexuális neveléséről. 

A gyermekvédelmi törvényben rögzítetteket népszavazáson is megerősítették a magyarok. Fotó: Koszticsák Szilárd

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője hangsúlyozta: 

elutasítják, hogy az Európai Bizottság agresszív, durva támadást intéz több millió magyar polgár demokratikus döntésével szemben.

– Lassan mondom, hogy Brüsszelben és a magyar dollárbaloldal képviselői körében is megértsék: a gyermek szent és sérthetetlen. Meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket. […] Meg fogjuk védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt – hangoztatta. 

Szégyenteljes, amit a dollárbaloldal csinál

Szégyenteljesnek nevezte, hogy „magyar dollárbaloldal képviselői” azért lázítanak Európa-szerte, hogy minél több ország kormánya támadást intézzen a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. Szerinte az is felháborító, hogy a magyar dollárbaloldal áskálódásának köszönhetően az Európai Parlament is beszáll a Magyarország elleni perbe. 

Kijelentette: 

a dollárbaloldal áskálódásával szemben is megvédik a magyar gyermekeket.

Borítókép: Deutsch Tamás (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.