Dobrev és Gyurcsány együtt áll színpadra március 15-én

Most először lesz ilyen esemény – hirdeti a DK.

2023. 03. 07. 16:36
Uniós pénzek ellen lobbiznak Gyurcsányék
20221029 Budapest A Demokratikus Koalíció XII. kongresszusa Fotó: Mirkó István (MIa) Magyar Nemzet képen: Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának vezetője férje, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Bősz Anett, a DK főpolgármester-helyettese Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„ Ma sem lehet más célunk, mint hogy elhozzuk a reményt! A reményt az Európához tartozásra és az európai Magyarországra! Tarts velünk március 15-én, és vegyél részt személyesen a DK eseményén, amelyen 

most először Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, valamint Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök is egyaránt felszólalnak!”

– írta ki központi eseményéhez a Demokratikus Koalíció ma délután.

Érdekes az időzítés, hogy miután a magyar sajtó attól hangos, hogy tegnap Gyurcsány Ferenc mindkét kezét lefogva, szorosan átölelve üdvözölte a DK új képviselőjét a parlamentben, a párt előállt ezzel a szenzációval.  

Gyurcsányék szerint egyébként a ’48-as forradalmárok ugyanúgy európai Magyarországot akartak, mint most a DK-sok. „Szerintünk ma is ezt jelenti magyarnak lenni: nem adjuk fel az ezeréves álmunkat, nem engedünk a ’48-ból és nem engedünk az európai Magyarországból!” – írták az eseményhez, melyet december 15-én, 15 órától az Egyetem téren tartanak majd Gyurcsányék. 

Borítókép: Dobrev és Gyurcsány a DK kongresszusán (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.