Fidesz: Gyurcsányék a háború és a magas inflációt okozó szankciók oldalán állnak

„Gyurcsányéknak eszük ágában sincs megvédeni a magyar emberek biztonságát és megélhetését”.

Magyar Nemzet
2023. 03. 07. 15:20
GRÉCZY ZSOLT ÉS KÁLMÁN OLGA (Forrás: Facebook/DK TV)
GRÉCZY ZSOLT ÉS KÁLMÁN OLGA (Forrás: Facebook/DK TV) Forrás: Facebook/DK TV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gyurcsányéknak eszük ágában sincs megvédeni a magyar emberek biztonságát és megélhetését. Épp most lenne itt újra a lehetőség, hogy ne a háború, hanem a béke oldalára álljanak” – olvasható a Fidesz közleményében. Mint írják, a parlament ma kezdte meg annak a határozati javaslatnak a tárgyalását, amelyben felkérik az Országgyűlést, hogy álljon ki a béke mellett és mondja ki, hogy ellenzi azt, hogy Brüsszel tovább szélesítse az energiaszankciók körét, amelyek még nagyobb inflációt okoznának. 

„Gyurcsányék azonban továbbra is a háború és a magas inflációt okozó szankciók mellett állnak, és semmilyen intézkedést nem támogattak az elmúlt hónapokban, amelyekkel védjük az embereket a szankciós inflációtól” – fogalmaztak.

Mint ismert, Kálmán Olga szerint Európa szégyenfalára került az Orbán-kormány: az Európai Unióban kizárólag Magyarországon nem adott a kormány közvetlen támogatást az embereknek, hogy mérsékeljék a vágtató infláció okozta nehézségeket, pedig az orbáni infláció a legnagyobb Európában. Magyarországon drágult a legjobban az élelmiszer és a rezsi – olvasható a DK-s politikus közleményében. A Kálmán Olga kézjegyével ellátott dokumentumban azt írták: ha az Árnyékkormány felelt volna Magyarországért az elmúlt hónapokban, akkor Magyarországon járt volna az egyik legtöbb támogatás az embereknek Európában, és nem kerültünk volna Európa szégyenfalára.

Borítókép: Gréczy Zsolt és Kálmán Olga (Forrás: Facebook/DK TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.