Tragikus baleset történt Ősinél + fotók

Meghalt egy 24 éves lány, amikor letért az útról, fának csapódott és felborult egy Mercedes típusú autó Várpalota és Ősi között vasárnap hajnalban, közölte Bartók Judit vármegyei rendőrségi szóvivő – írja a Veszprém vármegyei hírportál, a Veol.hu.

Magyar Nemzet
Forrás: VEOL2023. 03. 19. 7:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset vasárnap hajnali fél 5-kor történt. Bartók Judit rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a kocsiban hárman utaztak, a hátul ülő 24 éves fiatal nő a baleset során kirepült a járműből és a helyszínen életét vesztette, míg a másik utas könnyebben sérült. A 28 éves sorőrnél felmerült az ittasság gyanúja, de a baleset pontos körülményeit egyelőre vizsgálják – számolt be a történtekről a Delta hírek, és képeket is közzétettek az balesetről.

 

A rendőrség az utat a mentés idejére lezárta, és vizsgálja a baleset okait.

Borítókép: A baleset helyszíne (Fotó: Delta hírek)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.