Halálos baleset történt Romonyánál, egy busz és egy autó ütközött + videó

A karambol következtében a személyautóba beszorult a sofőr, őt a pécsi tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki a járműből, de a helyszínen elhunyt.

Magyar Nemzet
Forrás: BAMA2023. 03. 10. 20:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi a Romonya és Ellend közötti úton. A karambol következtében a személyautóba beszorult a sofőr, őt a pécsi hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki a járműből, de már nem lehetett rajta segíteni − olvasható a Baranya vármegyei hírportál, a BAMA cikkében.

A rendőrség tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan okból és körülmények között március 10-én fél 3 körül Romonya és Ellend között egy személyautó és egy autóbusz összeütközött. A baleset során az autót vezető 47 éves pécsi férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: D. G. 

Információink szerint a személyautó nagy sebességgel rohant a buszba, amin 12 utas tartózkodott, ebből egy könnyebben megsérült. A forgalmat már kilométerekkel a baleset helyszíne előtt visszafordították, a Bama helyszínre érkező munkatársait sem engedték tovább.

Frissítés:

Mintegy másfél-két óra várakozás után bejutottak a helyszínre, ahol sokkoló látvány fogadta őket. A két jármű teljesen elállta az úttestet, a becsapódás ereje elementáris lehetett. Este hat előtt pár perccel elszállították a rommá tört személyautót, de a busz még az árokban állt.

A helyszínen továbbra is teljes útzár volt még érvényben sötétedés után is − olvasható a Baranya vármegyei hírportál, a BAMA cikkében.

Fotók forrása: BAMA

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.